vizitke vizitke
Prva stran Vzorci vizitk Cenik vizitk Pogoji poslovanja Pogosta vprašanja Kako oblikujem vizitke - video Registracija
vizitke
vizitke
VIZITKE - POSLOVNE
Čebelarstvo
Čistilni servisi
Astrologija / Numerologija
Audio / Video / TV
Avtomobili-znamke
Avtoprodaja
Avtoservisi
Barve
Bio
Cvetličarstvo in vrtnarstvo
Elektro
Erotika
Glasba
Gostinstvo
Gradbeništvo
Keramičarstvo
Klasične
Klime in ogrevanje
Kmetijstvo
Koledarčki
Kozmetika in frizerstvo
Krovstvo
Medicina in zdravstvo
Mizarstvo - Les
Moda
Nepremičnine
Notranja oprema
Optika
Ostalo
Ostalo1
Ostalo2
Ples, Aerobika
Posel in denar
QR koda
Računalništvo
Ribištvo, ribolov
Sadje, zelenjava, živila
Slikopleskarstvo
Storitve - orodja
Svečarstvo
Taxi prevozi
Telefonija
Transport
Zlatarstvo in urarstvo
VIZITKE - OSEBNE
Avtomobili
Klasične
Letalstvo, Padalstvo
Motorji
Narava
Ostalo
Rekreacija
Šport
Vodna plovila
Zivali
Veljavnost in uporaba pogojev poslovanja
Uporaba spletne strani
Uporabniki
Potek e-nakupa
Pogodba
Načini plačila
Dostava naročenega blaga
Jamstvo za kvaliteto blaga
Reklamacije, vračilo blaga
Varstvo osebnih podatkov
Pravice intelektualne lastnine
Omejitev odgovornosti
O podjetju
Končne določbe
 
Veljavnost in uporaba pogojev poslovanja
Ti pogoji poslovanja veljajo za vsako fizično, pravno ali drugo osebo ali združenje (v nadaljevanju: uporabnik), ki obišče oziroma uporablja spletno stran VIZITKE.EU, ki je v času sprejetja teh pogojev poslovanja dostopna na spletnem naslovu http://www.vizitke.eu (v nadaljevanju: spletna stran) in s katero upravlja podjetje S-GRAF, d.o.o., Domžale, Slovenija (v nadaljevanju: ponudnik).
Ti pogoji poslovanja zavezujejo uporabnika, ko prvič obišče spletno stran in pri vseh kasnejših obiskih, ne glede na to, ali uporabnik na spletni strani opravi nakup ali ne. Z uporabo spletne strani uporabnik potrjuje, da sprejema in soglaša z vsemi določbami teh pogojev poslovanja.
Ti pogoji poslovanja se lahko kadarkoli spremenijo ali dopolnijo brez opozorila ali obvestila. Z uporabo spletne strani pod spremenjenimi pogoji uporabnik potrjuje, da se strinja s spremembami.
Ponudnik vljudno prosi uporabnike, ki se ne strinjajo s temi pogoji poslovanja ali njihovimi spremembami ali dopolnitvami, da spletne strani ne uporabljajo.
 
Uporaba spletne strani
Uporabnik se zavezuje, da bo spletno stran uporabljal zakonito in na običajen način, v skladu z namenom in pogoji poslovanja spletnega portala. Pri tem se bo vzdržal vseh ravnanj, ki bi posegala v pravice ponudnika, drugih uporabnikov ali tretjih oseb ali ki bi tem osebam povzročile ali utegnile povzročiti škodo.
Če uporabnik spletno stran uporablja v nasprotju s prejšnjim odstavkom, mu lahko ponudnik začasno onemogoči dostop do portala, ob ponavljanju kršitev pa mu lahko ponudnik po lastni presoji izbriše uporabniški račun in/ali trajno onemogoči dostop do portala.
Ponudnik lahko spremeni pogoje za dostop do spletne strani ali za uporabo spletne strani ali njenega dela ali določene funkcionalnosti, o čemer bo opozoril oz. obvestil vnaprej.
Piškotki
Spletna stran vizitke.eu za svoje delovanje uporablja naslednje piškotke:
Ime piškotka Namen Trajanje Podjetje
PHPSESSID enoličen identifikator seje uporabnika trajanje seje S-Graf d.o.o.
vizitkeeu identifikacija uporabnika trajanje seje S-Graf d.o.o.
viz_order_id identifikacija trenutnega odprtega naročila trajanje seje S-Graf d.o.o.
v_check identifikacija urejane vizitke trajanje seje S-Graf d.o.o.
 
Uporabniki
Na spletni strani lahko vizitke naročajo tako registrirani kakor tudi neregistrirani uporabniki. Tako registrirani kot neregistrirani uporabniki nimajo dolžnosti ali obveznosti naročiti oz. kupiti blaga. Registracija je prostovoljna, odločitev zanjo pa v celoti prepuščena uporabniku.
Neregistrirani uporabniki
Neregistrirani uporabnik je vsak uporabnik, ki ni opravil registracije na spletni strani, ne glede na to ali je naročil blago preko spletne aplikacije ali ne.
Za neregistrirane uporabnike veljajo enaki pogoji poslovanja kot za registrirane uporabnike.
Neregistrirani uporabnik ni upravičen do dodatnih ugodnosti (npr. popustov) pri večkratnem naročanju vizitk.
Neregistrirani uporabnik je seznanjen z dejstvom, da so določene funkcionalnosti spletne strani dostopne samo tistim uporabnikom, ki so na spletni strani opravili registracijo. Npr. vizitke neregistriranih uporabnikov se ne shranjujejo, zato jih mora neregistrirani uporabnik ob vsakem naslednjem naročilu ponovno oblikovati.
Registrirani uporabniki
Registrirani uporabnik je vsak uporabnik, ki je opravil registracijo. Registriranemu uporabniku se na spletni strani dodeli uporabniški račun.
Samo registrirani uporabniki imajo možnost do določenih ugodnosti (npr. višanja popusta) s strani ponudnika ter možnost uporabljati določene funkcije spletne strani (npr. shranjevanje oblikovanih in naročenih vizitk za morebitno kasnejšo obdelavo).
Registrirani uporabnik lahko kadarkoli zahteva, da ponudnik njegove podatke, ki jih je posredoval ob registraciji, trajno in učinkovito izbriše. Z izbrisom uporabniku preneha status registriranega uporabnika in vse pravice oz. ugodnosti povezane z njim. Uporabnik se lahko kadarkoli ponovno registrira.
Ponudnik lahko registriranemu uporabniku po e-pošti pošilja splošna obvestila, ki so vezana na uporabnikovo aktivnost na spletni strani ter na dodeljevanje, spreminjanje ali urejanje uporabniškega računa.
 
Potek e-nakupa
V postopku nakupa, pred oddajo naročila, ki uporabnika zavezuje, se uporabnik lahko seznani z bistvenimi lastnostmi blaga, s ceno blaga, vključno z davkom na dodano vrednost, s stroški dostave, z načini plačila ter z roki dostave.
Slike izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo njihovih lastnosti.
Cene izdelkov in storitev so označene v evrih in vključujejo davek na dodano vrednost. Stroški dostave niso vključeni v ceno. O celotnem znesku plačila (cena izdelka, davek, stroški dostave) je uporabnik obveščen, ko v postopku nakupa opravi svojo izbiro, vendar še pred oddajo naročila, ki uporabnika zavezuje.
Nakup blaga poteka v slovenščini po korakih, ki so navedeni v nadaljevanju.
Uporabnik s pomočjo spletne aplikacije oblikuje svojo vizitko. Ko izbere lastnosti in količino vizitk, lahko izdelke doda v spletno košarico s klikom na „Dodaj v košarico“. Dostop do spletne košarice je mogoč tudi s klikom na povezavo „Poglej košarico“, ki se nahaja na prvi spletni strani. S tem uporabnik vstopi v postopek oddaje e-naročila.
V prvem koraku uporabnik potrdi izbrane izdelke in vnese promocijsko kodo (neobvezno - če jo ima). Uporabnik lahko svojo izbiro kadarkoli prekliče s klikom na znak X. Uporabnik nadaljuje nakup s klikom na povezavo „Nadaljuj z nakupom“.
V naslednjem koraku se prikažejo podatki, ki jih je uporabnik oddal ob registraciji na spletni strani. Če podatki niso pravilni, jih je uporabnik dolžan ustrezno popraviti. Če je obrazec prazen, mora uporabnik izpolniti obvezna polja. Uporabnik lahko nadaljuje z nakupom zatem, ko potrdi , da je seznanjen s temi Pogoji poslovanja. Da se z njimi v celoti strinja, uporabnik označi s kljukico v kvadratku, ki je za to namenjen.
Če uporabnik ne želi, da se izdelke pošlje na prikazan naslov (podatki plačnika in prejemnika so drugačni), lahko to spremeni tako, da v naslednjem koraku označi „Pošiljko želim prejeti na drug naslov.“ in vpiše željen naslov za dostavo. Uporabnik v tem koraku izbere tudi želeni način dostave ter izbere način plačila. V polje „Opombe“ uporabnik vnese morebitne dodatne opombe. Nakup se nadaljuje s klikom na gumb „Naprej“.
V naslednjem koraku uporabnik preveri svoj izbor pred oddajo naročila in ga s klikom na gumb „Nazaj“ popravi, če ugotovi napake. V kolikor napak ni, s klikom na gumb „Izvedi plačilo“ uporabnik opravi plačilo, v kolikor je izbral možnost plačila preko spleta. V nasprotnem primeru je s klikom na gumb „Oddaj naročilo“ nakup zaključen.
Na e-poštni naslov uporabnik prejme sporočilo , v katerem se prikažejo izdelki, ki jih je uporabnik izbral, njihove cene in izbrani način dostave oz. prevzema blaga.
 
Pogodba
Pogodba o nakupu blaga se sklepa v slovenskem jeziku. Pogodba med uporabnikom in ponudnikom je sklenjena, ko ponudnik potrdi naročilo.
Ti pogoji poslovanja so sestavni del pogodbe. Ponudnik pogodbe ne shranjuje ter pogodba uporabniku ni dostopna.
Ponudnik si pridržuje pravico, da odstopi od pogodbe v času 3 delovnih dni od njene sklenitve, če ugotovi, da objavljena cena ali lastnosti izdelka niso pravilne ali da izdelek, ki je bil naročen, ni dobavljiv. O odstopu od pogodbe bo ponudnik obvestil uporabnika po e-pošti v omenjenem roku.
Uporabnik nima pravice odstopiti od pogodbe o nakupu blaga, saj gre za blago, ki je bilo izdelano po natančnih navodilih uporabnika ter je bilo prilagojeno njegovim potrebam.
 
Načini plačila
Naročeno blago lahko kupec plača na več načinov.
Plačilo po predračunu
Pravne in fizične osebe lahko zaprosijo za predračun, na podlagi katerega potem nakažejo znesek naročila na ponudnikov transakcijski račun št.: 03104-1012268818 odprt pri SKB banka d.d. Domžale.
Za izdajo predračuna mora kupec na spletni strani vpisati vse potrebne podatke (npr. naziv podjetja, naslov, telefon in davčno oz. ID številko). Predračun se generira avtomatsko in ga kupec prejme skupaj s potrjenim naročilom.
Podatki, ki so navedeni na predračunu, se kasneje uporabi tudi za izstavitev računa.
Bančno nakazilo
Blago se lahko plača tudi s položnico na pošti, banki oziroma preko spletne banke (NLB Klik, SKB-Net, HYPOnet itd.). To se stori z nakazilom denarnega zneska preko standardnega UPN obrazca, v katerega se vnese podatke, ki jih po opravljenem nakupu uporabnik prejme na svoj e-poštni naslov.

Ko bo ponudnik prejel plačilo, bo o tem obvestil kupca in pričel z izdelavo blaga. Za hitrejšo izdelavo, lahko kupec o opravljenem plačilu obvesti ponudnika na e-poštni naslov info@s-graf.si.

Podatki za nakazilo:
Namen plačila: placilo vizitk + 9 mestna številka naročila (npr. placilo vizitk #090100169)
Naziv: S-GRAF d.o.o.
Ulica: Jarska cesta 7
Kraj: 1230 Domzale
Številka računa: 0310 4101 2268 818
Referenca: 00 - "9 mestna številka naročila" (npr. 00 090100169)
Plačilo z nakazilom preko UPN
Plačilo po povzetju (le z gotovino)
Pri plačilu po povzetju kupec plača naročeno blago dostavni službi, ki dostavi pošiljko. V tem primeru je možno le plačilo z gotovino.
Če ob dostavi kupca ni na naslovu, dostavljavec (Pošta Slovenije) pusti obvestilo, da pošiljka čaka na pošti. Pošta Slovenije dostavlja, odvisno od kraja, predvsem v dopoldanskem času.
Ob potrditvi naročila vam bomo sporočili predvideni rok dobave, tako da veste, kdaj lahko pričakujete pošiljko.
POZOR !
Za vsa plačila po povzetju bo pošta Slovenije zaračunala pošiljanje denarja nazaj k ponudniku
v vrednosti cca. 5% od vrednosti blaga (npr. za blago v znesku 40 € se plača še cca. 2 € stroškov pošiljanja denarja).
Spletno plačilo preko sistema PayPal ali Moneybookers
Blago lahko plačate tudi preko plačilnega sistema PAYPAL ali MONEYBOOKERS. Za izvedbo plačila morate imeti veljaven PayPal oz. Moneybookers uporabniški račun. Več informacij lahko dobite na spletnih straneh z navodili za PayPal oz. Moneybookers.
Plačilo vizitk :: PayPal Plačilo vizitk :: Moneybookers
POZOR !
V kolikor nimate veljavnega uporabniškega računa in želite plačilo izvesti s kreditno kartico, izberite opcijo plačilo s kreditno kartico.
Plačilo s kreditno kartico
Ponudnik omogoča tudi plačilo s kreditnimi karticami VISA, MASTERCARD in KARANTA.
Ponudnik zagotavlja varno spletno nakupovanje. Za vašo zaščito, uporabljamo le preizkušene kodirne tehnike. Vaši osebni podatki so kriptirani s TLS (Transport Layer Security) protokolom. Ker je TLS varnostni postopek tehnično zelo zahteven in lahko upočasni povezavo, se TLS kriptiranje aktivira le med postopkom plačila. Tako ste lahko prepričani, da bodo vaši osebni podatki, kot npr. št. vaše kreditne kartice, varno obdelani. Vsaka verifikacija kreditne kartice teče le na bančnem strežniku, zato ponudnik, enako kot kupec, dobi le obvestilo o uspešno opravljeni transakciji.
Verified by Visa MasterCard SecureCode
Plačilo ob osebnem prevzemu
Naročene izdelke lahko prevzamete v naši poslovalnici S-GRAF d.o.o., Jarška cesta 7 v Spodnjih Jaršah pri Domžalah, vsak delovni dan od 7.00-12.00 in od 13.00 - 15.00 ure (med vikendi in prazniki zaprto). V tem primeru lahko plačate blago z gotovino ali s plačilno kartico preko POS terminala SKB banke.
 
Dostava naročenega blaga
Kupec izbira med 3 načini dostave blaga:
- navadna dostava (poštna pošiljka preko dostavne službe Pošte Slovenije),
- ekspres izdelava in
- osebni prevzem (uporabnik mora predložiti dokazilo o plačilu v kolikor je plačal pred prevzemom).
Navadna dostava
Ponudnik bo kupljeno blago dostavili povsod po Sloveniji za enako ceno, v znesku 3,90 EUR, ne glede na težo naročenega blaga. Za naročilo vredno več kot 40,00 EUR se poštnine ne zaračuna (v primeru plačila po povzetju uporabnik plača le pošiljanje denarja nazaj k ponudniku). Na tej spletne strani ni možno naročiti dostave blaga izven Slovenije.
Ponudnik se z izdelavo naročenega blaga začne ukvarjati takoj po sklenitvi pogodbe z uporabnikom. Dobavni rok je odvisen od tega, ali je blago na zalogi. V tem primeru je naročeno blago odposlano v roku 2 do 5 delovnih dni po prejetem naročilu. Ponudnik se zavezuje, da bo pošiljka odposlana najkasneje v 7 dneh od sklenitve pogodbe.
V primeru, da je blago, katerega ste naročili, pošlo in ga ni več na zalogi ali ob naročilu večje količine blaga vas bomo o predvidenem roku dobave obvestili posebej.
Ekspresna izdelava
Kupec lahko izbere ekspresno izdelavo, pri čemer se blago odpošlje že naslednji DELOVNI dan. Blago naročeno do 13. ure, se odpošlje naslednji delovni dan (v roku cca. 24 ur).
Doplačilo za ekspresno izdelavo znaša 10,00 EUR.
 
Jamstvo za kvaliteto blaga
Pri barvnih reprodukcijah, se ni možno izogniti manjšim odklonom od originala. Enako iz tehničnih razlogov velja pri primerjavi z drugovrstnimi predlogami, npr. primerjave med poskusnimi verzijami in prednatisi, če so bili pripravljeni, ter končnim izdelkom. Do odklonov v barvnih reprodukcijah lahko pride zaradi nepravilne nastavitve (kalibracije) kupčevega monitorja ali poskusnega odtisa, ki ga je kupec izvedel na svojem tiskalniku ali drugi tiskalniški napravi.
Manjšim odklonom (do 1,5 mm) se tudi ni mogoče izogniti pri rezanju – razrezu tiskovine, zato lahko pride do odstopanja od prikazanih mer.
Dostavljene količine se lahko, v obliki manjka ali viška, razlikujejo od naročene količine za do 10%. To vključuje tudi poškodovane tiskovine in tiskovine z napako (npr. barve, razrez ipd.), ki se nanaša na izdelavo, a se jih ne izločuje.
 
Reklamacije, vračilo blaga
Reklamacija
Kupec lahko blago reklamira, če blago nima lastnosti in kvalitete, ki jih je ponudnik izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini, barvi ali kako drugače odstopajo od kupčevega naročila.
Kupec mora pregledati ustreznost prejetega blaga takoj, ko je to mogoče. Napake, ki se pri tem odkrijejo, mora kupec nemudoma pisno prijaviti in podrobno opisati napake. Če kupec ne poda prijave, se šteje pogodba za izpolnjeno, razen, če napake pri pregledu ni bilo možno ugotoviti. Kupec lahko blago reklamira najkasneje v 8 dneh od nakupa.
Ponudnik vračila blaga brez prijave napak in njihovega podrobnega opisa ne upošteva. Kupec lahko blago v reklamacijo vrne tako, da ga prinese osebno ali pa ga pošlje po pošti. V primeru upravičene reklamacije bo ponudnik povrnil stroške pošiljanja običajne pošiljke. Vrnjeno blago brez plačanih stroškov pošiljanja ne bo sprejeto. Ponudnik pošiljk z odkupnino ne sprejema.
V primeru stvarnih napak na dostavljenem blagu, za katere je odgovoren ponudnik, ponudnik odloča ali bo napako odpravil ali bo blago nadomestil z blagom brez napake. V primeru, da popravilo napak ni uspešno, ima kupec možnost zahtevati znižanje kupnine ali odstopiti od pogodbe.
Reklamacija zaradi slovničnih napak in oblikovanja (naročnika)
Kupec z oddajo naročila soglaša, da ne bo uveljavljal reklamacije zaradi svoje napačne postavitve besedila ali slik (ter njihovega oblikovanja) kot tudi ne zaradi slovničnih napak, ki jih bo morebiti naredil.
Vsebina vizitke se slovnično ne lektorira in ne preverja s strani ponudnika.
Pritožb v zvezi s tem ponudnik ne upošteva in niso predmet reklamacije.
Vračilo poškodovanih pošiljk
V primeru, da je pošiljka fizično poškodovana, da v njej manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri dostavni službi. To storite tako, da pošiljko odnesete na najbližjo enoto dostavne službe v enakem stanju, kot ste jo prejeli (brez da bi karkoli dodali ali odstranili), ter izpolnite reklamacijski zapisnik. Ponudnik bo skupaj z dostavno službo poskrbel, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.
Pomembno
- Ko vračate blago v reklamacijo ponudniku, morate priložiti kopijo računa.
- Naslov za vračilo blaga je S-GRAF d.o.o., Jarška cesta 007, 1230 Domžale.
- Priporočamo, da pošiljko pripravite za transport in jo pošljete s priporočeno pošto.
- Stroške pošiljanja krije pošiljatelj, razen če je izrecno v naprej dogovorjeno drugače.
- Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 7219 170 in na e-naslovu tisk@vizitke.eu.
Vračilo neprevzetih pošiljk
V primeru, da kupec ne prevzame pošiljke, ki bi bila plačana po povzetju (z odkupnino), mu bo ponudnik poslal opomin z nadaljnjimi navodili.
V kolikor bo ponudnik pošiljko ponovno odposlal, mora kupec plačati poštne stroške vračila pošiljke in stroške ponovnega pošiljanja.
V kolikor se kupec na opomin ne odzove, bo ponudnik prisiljen denarni znesek skupaj z izvršilnimi stroški izterjati po sodni poti.
 
Varstvo osebnih podatkov
Uporabnik se strinja, da ponudnik zbira in obdeluje podatke na njegovem uporabniškem računu. Ponudnik se zavezuje, da bo osebne podatke uporabnikov uporabljal, obdeloval in varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Ponudnik o uporabnikih zbira naslednje podatke:
- ime in priimek,
- naslov,
- telefonska številka,
- naslov e-pošte,
- uporabniško ime,
- geslo v šifrirani obliki,
- ali je naročen na obvestila,
- ali želi biti naveden med referencami ponudnika,
- vsebine vnesene v obrazce za izdelavo vizitk na spletni strani.
Uporabnik je ob vnosu podatkov in vsaki njihovi spremembi dolžan le-te popraviti v svojem računu, dostopnem na spletni strani, tako da so podatki v vsakem trenutku točni in ažurni.
Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska spletne strani dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice, ter štirje piškotki sistema Google Analytics za namen analize obiskov spletne strani.
Uporabnik je seznanjen in soglaša, da ponudnik vse omenjene podatke, razen piškotkov, ki jih je uporabnik posredoval ob registraciji, ponudnik hrani ves čas, ko ima uporabnik status registriranega uporabnika, in še eno leto po prenehanju tega statusa. Ostale podatke lahko hrani, dokler je to nujno potrebno za dosego namena, za katerega so bili podatki zbrani, nato jih ponudnik izbriše, uniči, blokira ali anonimizira. Sejni piškotki se izbrišejo po 12 urah neaktivnosti na spletni strani.
Ponudnik zbranih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen:
- dostavni službi, kjer se posreduje uporabnikovo ime in priimek ter naslov,
- če tako določajo veljavni predpisi,
- če je to potrebno za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov ponudnika.
 
Pravice intelektualne lastnine
Celotna vsebina spletne strani, ne glede na obliko (besedila, slike, filmi, zvoki, vzorci itd.), je avtorskopravno zaščitena. Nosilec materialnih avtorskih pravic na vsebinah, objavljenih na spletni strani, je ponudnik.
Ponudnik se z objavo vsebin na spletni strani in z omogočanjem uporabe spletne strani ne odpoveduje nobeni od materialnih avtorskih pravic, ki jih ima na vsebinah spletne strani.
Brez izrecnega vnaprejšnjega pisnega dovoljenja ponudnika je prepovedana kakršnakoli uporaba katerekoli vsebine, objavljene na spletni strani, za kakršenkoli namen, razen za osebni ogled uporabnika. Zloraba lahko pomeni kaznivo dejanje in ima lahko za posledico materialno odgovornost uporabnika.
 
Omejitev odgovornosti
Ponudnik ne prevzema nobenega jamstva, da so vsebine, objavljene na spletni strani, točne, popolne in pravilne ter ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala uporabniku zaradi njih samih ali ker se je na njih zanesel.
Ponudnik ne odgovarja za škodo, ki bi zaradi uporabe spletne strani utegnila nastati uporabniku (na njegovi strojni, programski ali drugi opremi ipd.). Uporabnik je dolžan sam poskrbeti za primerno zaščito (protivirusno ipd.) opreme, s pomočjo katere dostopa do spletne strani.
Vse, kar se nahaja na tej spletni strani je posredovano "takšno, kot je" brez kakršnega koli jamstva glede delovanja ali dostopnosti spletne strani. Ponudnik ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala uporabniku, ker spletna stran ni bila dostopna ali ni delovala ali ni delovala pravilno. Ponudnik si, če meni, da je to potrebno, pridržuje tudi pravico, da kadarkoli, iz kateregakoli razloga in za potreben čas, brez predhodnega obvestila, prekine delovanje spletne strani.
Registrirani uporabnik je dolžan na primeren način skrbeti za varnost in zaupnost podatkov (e-naslov, geslo), ki jih uporablja za prijavo na spletno stran. Če sumi, da prijavne podatke uporablja tretja nepooblaščena oseba ali da so bili podatki nepooblaščeno razkriti, je dolžan o tem nemudoma obvestiti ponudnika.
Ponudnik ne odgovarja za škodo, ki utegne nastati uporabniku, ker je prišlo do nepooblaščenega razkritja ali uporabe prijavnih podatkov.
Spletna stran deluje 24 ur na dan, vse dni v letu. Ponudnik si pridržuje pravico, da je lahko zaradi tehničnih ali drugih večjih zapletov delovanje spletne strani delno ali v celoti onemogočeno in s tem onemogočena ali ovirana uporaba spletne aplikacije za izdelavo vizitk. Ponudnik uporabniku ni dolžan povrniti škode, ki bi mu nastala zaradi nedelovanja ali oviranega delovanja spletne strani.
Ponudnik ni odgovoren za vsebino katerekoli druge spletne strani, ki je na kakršenkoli način povezana s to spletno stranjo. Druge spletne strani uporabljate na lastno odgovornost.
Ponudnik bo poravnal odškodnino pri odklonih v kvaliteti uporabljenega materiala le do vsote vrednosti naročila.
 
O podjetju
S-GRAF d.o.o., Domžale
Jarška cesta 007
Spodnje Jarše
1230 Domžale
Tel.: +386 1 7219-170
Fax: +386 1 7219-175
GSM: +386 41 624-828
E-mail: info@s-graf.si
Podpora: tisk@vizitke.eu
Odprto:
pon - pet: 7.00 - 12.00 in 13.00 - 15.00
Lokacija :: S-Graf d.o.o.
Davčna številka: SI18685803, zavezanec za DDV
Matična številka: 5636248
Transakcijski račun pri SKB BANKA d.d. Domžale: 03104-1012268818
 
Končne določbe
Ponudnik se po najboljših močeh prizadeva za profesionalen odnos s strankami in v ta namen tudi določi osebo, s katero se lahko kupec, v primeru težav ali pritožb, poveže telefonsko ali po e-pošti.
Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka.
Ponudnik si bo prizadeval po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno. V kolikor pa se spor ne bo dal rešiti sporazumno, je za reševanje pristojno stvarno pristojno sodišče v Domžalah, Republika Slovenija. Za pravna razmerja med uporabniki in ponudnikom se uporablja pravo Republike Slovenije in pravo Evropskih skupnosti.
Neveljavnost katerekoli določbe teh pogojev poslovanja, ne glede na razlog neveljavnosti, ne pomeni neveljavnosti teh pogojev kot celote. V takem primeru se neveljavna določba šteje za nezapisano, ti pogoji poslovanja pa veljajo naprej brez te določbe.
Ti pogoji poslovanja veljajo od 29.06.2011 do preklica oz. objave novih pogojev.